PUPPYLESSEN

Heb je een pup?

Dan raden we zeker aan om vaak met hem/haar bezig te zijn. Een pup kan echter nog niet voldaan worden in zijn fysieke behoeftes door het uitgroeien van gewrichten, botten enzovoort. Hierbij is het dus van extra belang dat je pup mentaal gestimuleerd wordt. Door leuke, korte spelletjes wordt er aan je pup de basis van gehoorzaamheid aangeleerd. Fun verzekerd!

Bij pups stimuleren we het nemen van groepslessen. Dit om de pups te socialiseren en te leren omgaan met allerhande afleidingen. Wij werken in kleine groepjes, max. 4 honden, waardoor uw hond gemakkelijker zijn concentratie kan houden en minder snel is afgeleid. Wij voorzien ook genoeg afbakeningen waarachter uw hond even een time-out kan nemen als hij het nog wat moeilijk heeft met de verschillende prikkels. Het belang van puppytraining in groep is dat je pup gesocialiseerd wordt met andere honden en terwijl toch zijn focus leert houden op jou. Zo leert je hond omgaan met prikkels die hem in het dagelijkse leven te wachten staan, zoals lopen door drukke straten etc.

In deze lessenreeks wordt er een basis gehoorzaamheid aangeleerd op de positieve manier (clickerwoord), maar wordt er ook een mix van leuke activiteiten doorheen gemengd! Excursies op straat, hersenspelletjes en balance & body werk worden verdeeld over de lessen.

Heeft u zin om uw pup op een leuke manier het trainen aan te leren en zo een zeer goede band te kweken met uw nieuwe vriend? Dan bent u meer dan welkom!

Lessen gaan door op maandagavond (20h) en donderdagavond (20h). De lessenreeks omvat 12 lessen.

Voor wie?

Honden tussen de leeftijd van 3 en 10 maanden zijn welkom. Gelieve in orde te zijn met alle verplichte vaccinaties en bijkomend de kennelhoest vaccinatie. Kostprijs 150€ voor 12 lessen.
Lessen starten eind oktober.